Main Divide - Sauvignon Blanc

Waardering:
90%
€17,50 €14,46
3% korting vanaf 36 flessen
8% korting vanaf 60 flessen

Deze korting is niet van toepassing op -wijnen of cumuleerbaar met andere promoties.

Een heerlijke, fruitzotte Sauvignon Blanc die bol staat van fruit en frisheid. Ultralicht, strogeel, zelfs nog wat parelmoergroen glanzend. Prima getypeerde neus met impressies van groene kruisbes, limoengras, appel en citruszeste. Zalig fris, enorm vitaal met citrus (limoen, citroen, pompelmoes) en mineralige finale. Een Sauvignon Blanc met hoge pretfactor en lengte.
Inhoud 750 ml
Alcohol 14,0 %
Domein Main Divide
Regio Marlbourough
Land New Zealand
Netto wijn nee
Netto netto wijn nee
Vegan nee
Bio nee
Type witte wijnen
Jaar 2023
Sluiting schroefdop
Blend 100% sauvignon blanc
Per doos 6
Main Divide
Main Divide is de naam van het gebergte dat het Zuidelijk eiland bij wijze van spreken in 2 splitst. De Donaldson familie, ook eigenaar van de prestigieuze Pegasus Bay-wijnen, tracht in deze reeks het koel klimaat, de beauty en ongeschonden puurheid van het zuiden te weerspiegelen. Voor de Main Divide wijnen wordt samengewerkt met enkele ‘growers-eigenaars’ van wijngaarden, die elk voor hun variëteit een eigen karakter hebben. De wijngaarden worden echter onderhouden door de Donaldson family, waardoor ook de rendamenten laag gehouden worden en geen chemische producten gebruikt worden. De hele reeks getuigt reeds jaren van een bijzondere relatie prijs/kwaliteit. Smart wines!
  1. 88
    James Suckling
    Pomelo zest, green apple and guava with celery and cut grass. Medium-bodied with crisp acidity. Easygoing.
  2. 91
    Bob Campbell
    Flavoursome sauvignon blanc with grapefruit, lemongrass, red capsicum and lime zest flavours. An initial hint of sweetness is nicely balanced by refreshing acidity. Together they build an appealing tension.

Er zijn geen recensies beschikbaar voor dit product.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Exciting Budgetwines-winestasting "On Tour" | Antwerpen

29 september 2024