Pura Fe - ‘Cielo Claro’ Carmenère - 20th Anniversary

€19,95
In voorraad
Waardering:
85%
3% korting vanaf 36 flessen
8% korting vanaf 60 flessen

Deze korting is niet van toepassing op nettowijnen of cumuleerbaar en wordt toegepast in de winkelwagen.

Product
‘Carmenère in unieke elegantie en met puriteinse smaken.’ Verleidelijke neus van zwart fruit, pruim, ceder en zoethout met rokerige ondertoon. Vervolgens een bijzonder sappige beleving op het palet met kersen en bosvruchten. Een oprechte pure beleving. Compositie van fijne concentratie met een delicaat spanningsveld tussen fijne structuur, overweldigend fruit en perfect gedoseerde zuren. Een vriendelijke, haast nerveuze Carmenère met heerlijke verfijning. Uniek en tot in de perfectie gemaakt in volle harmonie. Razend knap.
Inhoud 750 ml
Alcohol 14,5 %
Domein Antiyal
Regio Maipo Valley
Land Chile
Netto wijn Nee
Netto netto wijn Nee
Vegan Nee
Bio Ja
Type Rode Wijnen
Jaar 2015
Sluiting KURK
Blend 100% Carmenère
  1. 8+/10
    The Wine & Food Association
    Biologisch; vurige kleur, zwart fruit, zacht van smaak, fruitig en floraal, geur en smaakaroma�s komen overeen, goede balans, licht kruidig, spanning, gedoseerd hout, gastronomische wijn.
  2. -
    Hubrecht Duijker
    �In 1996 stichtten wij Antiyal om onze kinderen en iedereen die wil luisteren te leren over de aarde, werk en wijn� stelt Alvaro Espinoza. Waarmee deze Chileense wijnmaker refereert aan de volstrekt duurzame, biodynamische wijnbouw waarmee hij in eigen land een voorloper is geweest. De door Antiyal geproduceerde Pura Fe Cielo Claro Carmen�re 2015 komt van een bijna 25 hectaren tellend domein in de Maipo Valley. Voor de wijnbereiding werden alleen autochtone gisten gebruikt. Aldus ontstond een Chileense klassieker vol zonnekracht, donkere aroma�s (drop, leder, laurier) en bessig fruit, terwijl kruiden niet ontbreken. Pura Fe biedt puur plezier.

Er zijn geen recensies beschikbaar voor dit product.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering