Delicious by A. Murphy Chardonnay

€9,95
In voorraad
Waardering:
90%
3% korting vanaf 36 flessen
8% korting vanaf 60 flessen

Deze korting is niet van toepassing op nettowijnen of cumuleerbaar met andere promoties.

Product
Wie houdt van Australische Chardonnay maar liefst geen overoaky, zwoele en zwaar boterige bodybuilder in het glas krijgt, zal blij zijn met deze inderdaad delicieuse, moderne cuvée uit Australia die ook de kaart van fraîcheur trekt. Samengesteld in samenspraak met ons, en door de lokaal bekende wijnmaker Murphy, is dit inderdaad een Chardonnay die ver afstaat van de ‘hulken’ uit de jaren negentig.
Inhoud 750 ml
Alcohol 13,5 %
Domein Delicious
Regio Murray Darling
Land Australia
Netto wijn Nee
Netto netto wijn Nee
Vegan Nee
Bio Nee
Type Witte Wijnen
Jaar 2018
Sluiting SCHROEFDOP
Blend 100% Chardonnay
  1. -
    Frank Van der Auwera
    Wijnkoopgids 2020: �Wie houdt van Australische Chardonnay maar liefst geen overoaky, zwoele en zwaar boterige bodybuilder in het glas krijgt, zal blij zijn met deze inderdaad delicieuse, moderne cuv�e uit Western Australia die ook de kaart van fra�cheur trekt. Samengesteld door de lokaal bekende wijnmaker Murphy, in samenspraak met zijn Belgische importeur, is dit inderdaad een Chardonnay die ver afstaat van de �hulken� uit de jaren negentig.�
  2. -
    Hubrecht Duijker
    Zou deze Australische Murphy verre familie zijn van Murphy die de naar hem genoemde wet bedacht? Waar een mens al niet aan denkt bij het zien van wijnetiketten. Misschien bestaat A. Murphy niet eens, want de wijn werd in Belgi� gebotteld. Het gebied van herkomst, Murray Darling, is overigens Australi�s op ��n na grootste. Dan de wijn: het is een kenmerkende Chardonnay met een vrij volle, sappige, soepele, ook iets rijpe smaak waarin zacht exotisch fruit, een kruidje en wat notigheid aangenaam figureren.

Er zijn geen recensies beschikbaar voor dit product.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering