Main Divide - Pinot Noir

Waardering:
93%
€21,95
3% korting vanaf 36 flessen
8% korting vanaf 60 flessen

Deze korting is niet van toepassing op nettowijnen of cumuleerbaar met andere promoties.

Heerlijk, heldere, robijnrode kleur met impressies van zwarte kersen, rode bessen, fram-bozen, bramen en pruimen. Rijpe, fijnkorrelige tannines geven deze wijn structuur en lengte met een fluwelen mantel van chocolade en specerijen. Pure Pinot Noir!
Inhoud 750 ml
Alcohol 14,5 %
Domein Main Divide
Regio Waipara Valley
Land New Zealand
Netto wijn nee
Netto netto wijn nee
Vegan nee
Bio nee
Type rode wijnen
Jaar 2018
Sluiting schroefdop
Blend 100% pinot noir
Per doos 6
Main Divide
Main Divide is de naam van het gebergte dat het Zuidelijk eiland bij wijze van spreken in 2 splitst. De Donaldson familie, ook eigenaar van de prestigieuze Pegasus Bay-wijnen, tracht in deze reeks het koel klimaat, de beauty en ongeschonden puurheid van het zuiden te weerspiegelen. Voor de Main Divide wijnen wordt samengewerkt met enkele ‘growers-eigenaars’ van wijngaarden, die elk voor hun variëteit een eigen karakter hebben. De wijngaarden worden echter onderhouden door de Donaldson family, waardoor ook de rendamenten laag gehouden worden en geen chemische producten gebruikt worden. De hele reeks getuigt reeds jaren van een bijzondere relatie prijs/kwaliteit. Smart wines!
  1. 93
    Wine Orbit
    It’s gorgeously fruited and perfumed on the nose showing dark cherry, raspberry, warm spice, vanilla and roasted nut characters. The palate displays excellent weight and fruit intensity, together with silky texture and soothing mouthfeel, making it immensely appealing.

Er zijn geen recensies beschikbaar voor dit product.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering