Château de l'Escarelle - 'Les Deux Anges' Rosé

Netto icoon
Waardering:
92%
€285,50 €235,95
3% korting vanaf 36 flessen
8% korting vanaf 60 flessen

Deze korting is niet van toepassing op -wijnen of cumuleerbaar met andere promoties.

Een elegante cuvée die onmiddellijk opvalt door zijn elegantie, finesse en zijn frisheid. In de smaak heel subtiel en elegant, in de neus heerlijke bosaardbeitjes, citrus en pomelo als voornaamste aroma's. Culinaire rosé die niet mag ontbreken tijdens uw zomerse avonden.
Inhoud 6 l
Alcohol 13,0 %
Domein Château de l'Escarelle
Regio Coteaux Varois en Provence
Land France
Netto wijn ja
Netto netto wijn nee
Vegan nee
Bio ja
Type rosé wijnen
Jaar 2020
Sluiting kurk
Blend syrah, grenache & cinsault
Per doos 1
Château de l'Escarelle
Het prachtige Château de l’Escarelle, gelegen in het hartje van de Provence is één van de meest opmerkelijke nieuwkomers in de regio. De huidige eigenaar Yann Pineau werd verliefd op het domein in 2014 en investeerde fors in de renovatie en nieuwe vinificatie infrastructuur. Meteen werd gekozen voor een overgang naar organische wijnbouw, uit respect voor de natuur en de prachtige omgeving. Op korte tijd heeft Château de l’Escarelle een plaats verworven in de top van Provence. De wijnen stralen klasse uit en verleiden door hun finesse en elegantie
  1. 92
    #8 of 'Provence rosé: Gabay's top 30 for summer'
    Pale pink. Although not massively expressive on the nose, this wine has powerfully intense fruit. Vibrant raspberries, cranberries and lingonberries behind barely ripe apricots and pears, with mouthwatering acidity and mineral core. A seriously delicious rosé, which combines fruity delicacy with extremely well-balanced, crisp and zingy acidity and structure. Organic.

Er zijn geen recensies beschikbaar voor dit product.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Exciting Budgetwines-winestasting "On Tour" | Antwerpen

29 september 2024