Alma Negra Brut Nature Rosé

Netto icoon
Waardering:
98%
€16,95
3% korting vanaf 36 flessen
8% korting vanaf 60 flessen

Deze korting is niet van toepassing op -wijnen of cumuleerbaar met andere promoties.

Een mooie ontdekking, deze Argentijn. Bij schuimwijnen, net zoals bij wijnen, is het af en toe goed al onze vooroordelen opzij te zetten en voor het onbekende te kiezen. Maar de eigenaar van deze bodega is allesbehalve een onbekende, het is Ernesto Catena. Zijn heldere en zalmroze kleur biedt tal van fijne belletjes die opstijgen en bovenaan voor een romige mousse zorgen die na enkele ogenblikken verdwijnt en een mooie cirkel van parels achterlaat. Als fijne rode draad ruiken we noordkrieken, bosaardbeien en vooral frambozen. In de mond explodeert een ragfijne en heerlijke mousse die zich aansluit bij al dat fruit. Fraaie lengte. Naast het aperitief dagen we u uit hem blind naast een hindefilet ‘grand veneur’ met aardappelen en veenbessen te plaatsen. Maar ook een soepje van rood fruit of een bavarois van frambozen zijn prima combinaties.
Inhoud 750 ml
Alcohol 11,5 %
Domein Alma Negra
Regio Mendoza
Land Argentina
Netto wijn ja
Netto netto wijn nee
Vegan nee
Bio nee
Type mousserende wijnen
Sluiting kurk
Blend mysterious blend
Per doos 6
Subdomain uco valley
Alma Negra
“…Of all charms, the one most compelling to the soul is mystery. There is no beauty without a veil, and we are always inclined to the unknown. Existence would be unbearable if we weren’t always dreaming…” En net als alle mysteries, is ook Alma Negra door dromen tot stand gekomen. De Alma Negra wijnen zijn niet jaarlijks dezelfde assemblages, komen niet steeds van dezelfde wijngaard en worden niet continu door dezelfde wijnmaker gevinifieerd. Net zoals het mysterie dat schuilgaat achter het masker (ook op het prachtige label) en het sensuele spel van ontdekken. Het mysterie van Almanegra zal pas duidelijk worden bij het laatste glas…Net zoals Tikal, wijnen met een hoog charisma.
  1. -
    Jet Magazine
    Achter het mysterieuze etiket treffen we een toegankelijke schuimwijn. We zien een zalmroze kleur en veel fijne belletjes, een mooie volle mousse. In de neus fijn rood fruit. In de mond trekt zich dat mooi door. Toch avontuurlijk om af en toe eens de begane wijnpaden te verlaten. Deze Argentijnse Malbec is verrassend breed inzetbaar en toont zich zo als een prima compagnon des fêtes.

Er zijn geen recensies beschikbaar voor dit product.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Exciting Budgetwines-winestasting "On Tour" | Antwerpen

29 september 2024
Members only